Lid Worden

Wilt u graag bij een Nederlandstalig koor gaan zingen? En misschien later wel lid worden bij ons koor “ZingMaarLekkerMee?” (afgekort ZMLM)

Hoe gaat dit alles in zijn werk?
Onze ervaring heeft geleerd, dat we niet zomaar kunnen zeggen: “Kom er maar gezellig tussen staan”. We zijn en blijven wel een gezelligheidskoor, maar zijn ook geen liedertafel waar u zomaar eens een keer kunt komen meezingen.

Ook vinden we het belangrijk dat toekomstige leden bij ons koor passen. Wij zijn een erg sociale groep met veel aandacht voor elkaar. We zijn vooral op zoek naar jongere leden en specifiek naar mannenstemmen en (mezzo)sopranen.
Wij willen een zangkoor zijn met maximaal 40 leden. Deze 40 leden hebben we onderverdeeld in hoge en lage stemmen. Om te bepalen welke zangstem u hebt laten we door de dirigent de stem vaststellen. Op deze manier wordt ook de plaats in het koor bepaald. Als er geen plaats is dan kunnen wij u op een wachtlijst plaatsen. U kunt dit zelf vrijblijvend aangeven.
Wij zingen met begeleiding van muziekbanden en zijn nu actief bezig te oefenen om meerstemmig te zingen.
Wij repeteren met als doel mooie en kwalitatief goede optredens te kunnen verzorgen. Belangrijk is dat leden daar actief aan meedoen. Daarom repeteren we ook elke week op maandagavond.
Wij kijken uit om u een keer te ontmoeten en nader kennis te maken.

“Muziek doet mensen luisteren naar wie ze zelf zijn”.
Als u verdere vragen heeft bel of mail gerust naar:
Secretariaat ZingMaarLekkerMee (ZMLM)
Mail naar: info@zingmaarlekkermee.nl

Namens het zangkoor “ZingMaarLekkerMee”

Marjella Kempkens
Voorzitter.