Optreden ZC De Hooghe Clock

Alweer voor de 14e keer dat ZMLM een optreden mocht verzorgen voor de bewoners, begeleiders en familieleden van zorgcentrum Vivent De Hooghe Clock in ’s-Hertogenbosch. Ons meezingkoor werd welkom geheten door de activiteitenbegeleiding op zaterdag 22 september 2018 in het restaurant van het zorgcentrum. Met trots presenteerde ZMLM zich met een bijna volledige groep. Dan merk je direct het verschil, we steken elkaar aan en er wordt super enthousiast gezongen. Ook de toehoorders zie je dan genieten, een groot deel daarvan zingt automatisch mee, af en toe werd er zelfs gedanst. Dat de sfeer er goed in zat, was duidelijk te merken. Onze dirigent Ton liet presentator en voorzitter Marjella met veel plezier nog een paar liedjes aankondigen als toegift. Een kopje koffie bij de ontvangst en een drankje tijdens de pauze, daaraan zijn onze koorleden inmiddels wel gewend geraakt. Dit keer werden we verrast met een hartig hapje na ons optreden en dat was weer nieuw. Allen hebben we samen met het publiek in de zaal genoten van een heerlijke zangmiddag.