13 april Optreden Hooghe Clock

Het was alweer voor de 15e keer dat ZMLM een optreden mocht verzorgen voor de bewoners en begeleiders van zorgcentrum Vivent De Hooghe Clock in ’s-Hertogenbosch. Ons meezingkoor werd welkom geheten door de activiteitenbegeleidster Jolande op zaterdag 13 april 2019 in het restaurant van het zorgcentrum. Met trots presenteerde ZMLM zich met een bijna volledige groep. Dan merk je direct het verschil, we steken elkaar aan en er wordt super enthousiast gezongen. Ook de toehoorders zie je dan genieten, een groot deel daarvan zingt automatisch mee. Dat de sfeer er goed in zat, was duidelijk te merken. Onze dirigent Ton  Husson was door omstandigheden verhinderd. Reserve dirigent Fred van Veen nam met veel plezier en enthousiasme het stokje over tot tevredenheid van de overige koorleden. Een kopje koffie bij de ontvangst en een drankje tijdens de pauze, daaraan zijn onze koorleden inmiddels wel gewend geraakt. Dit keer werden we weer verrast met een hartig hapje tijdens de pauze. Allen hebben we samen met het publiek in de zaal genoten van een heerlijke zangmiddag.