Korenfestival in Oisterwijk

Ons optreden aangekondigd!

Voor de 3e keer organiseerde het koor de Molenzangers uit Oisterwijk in het centrum van hun bijzonder gezellige dorp een korenfestival. Liefst 21 koren uit de regio en daarbuiten namen daar aan deel. Wij waren erbij met een flinke bezetting ondanks de vakantieperiode. Na de aanmelding en de ontvangst van bonnen voor de lunchpakketten werd de gratis koffie genuttigd. Alles was prima verzorgd! Na de officiele opening door de vice-voorzitter en wethouder zongen alle koren gezamenlijk het Oisterwijks volkslied. ” Het grootste koor ooit dat dit volkslied zingt” In de nabijheid van de Lind (centrum) waren 7 podia geplaatst waar 3x werd opgetreden door ZMLM. Bij de eerste twee podia was het lekker druk, maar bij het laatste helaas een stuk minder. Toch werd met veel plezier ons programma afgewerkt. Of ons koor het beste was in Oisterwijk, weet ik niet, maar we hebben allemaal genoten en danken de Molenzangers voor de geweldige organisatie