Geslaagd optreden op Mariaoord


Het was de eerste keer in het bestaan van ons meezingkoor dat ZMLM een uitnodiging kreeg van verpleeghuis Mariaoord te Rosmalen, om precies te zijn Kruisstraat om daar een zangmiddag te presenteren. Donderdagmiddag 4 juli jl. was het dan zover. De Burchtzaal was al gezellig vol met bewoners, aanhang en begeleiders. De koffie stond reeds klaar bij aankomst en de aktiviteitenbegeleidster Mevr. Ans Dries heette ons welkom en wenste ons succes. Dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Met groot enthousiasme gingen we van start en ook vanuit de zaal werd goed meegezongen. Zelfs werden er liedjes aangevraagd. Marjella presenteerde op bijzonder geestige manier de liedjes en onze dirigent Ton dirigeerde vanuit alle hoeken van de zaal. Later mocht één van de bewoners op verzoek als gastzanger deelnemen. (met name Frans) Alsof hij al jaren lid was zong hij naar hartenlust met ons mee. De middag was eigenlijk te kort. We hadden best nog een paar liedjes meer willen zingen, maar de avondmaaltijd stond gereed. Ans dankte ons koor hartelijk en Marjella deed dit ook voor het optreden en de gastvrijheid.