Optreden ZC Antoniegaarde

De Antoniegaarde bij Sluis 0

Optreden ZC Antoniegaarde

De van Neynsel groep uit ‘s-Hertogenbosch beheert binnen de zorgsector 5 woonlocaties in ‘s-Hertogenbosch en 1 locatie in Vught. Antoniegaarde behoort daarbij en is gelegen op een prachtige plek in het centrum van ‘s-Hertogenbosch aan de Zuid Willemsvaart bij Sluis 0. Zaterdag 26 oktober 2019 was het zover dat ons Meezingkoor “ZingMaarLekkerMee” hier voor de eerste keer een optreden heeft verzorgd. Na de ontvangst met koffie en een enthousiaste begroeting door de gastheer van het zorgcentrum gingen we van start. Zijn enthousiasme sloeg over op ons koor o.l.v. dirigent Ton Husson. Er werd uit volle borst(en) gezongen tot tevredenheid van de bewoners en activiteitenbegeleiding. Aan hen werden meezingboekjes uitgedeeld. Dat was duidelijk te merken, er werd geweldig meegezongen. Er was zelfs een solozangeres bij onder de bewoners, ze liet zich “zeer” duidelijk horen. De begeleiding was bijzonder gastvrij voor ons als ZMLM. Tijdens de pauze ontving ieder lid het gewenste drankje, ook werden er bitterballen uitgedeeld die bijzonder in de smaak vielen.Het tweede deel van ons optreden werd echt een feestje, de liedjes waren door de muziekcommissie goed gekozen.Wij leden en bestuur van ZMLM namen na het optreden dankbaar afscheid van de bewoners en leiding en hopen van harte op een herhaling van het optreden in de toekomst. Wij kregen de indruk dat onze enthousiaste toehoorders er ook zo over denken.