Optreden Seniorencafé Hintham

Kerstoptreden seniorencafé in Cultureel Centrum de Biechten

Donderdag 19 december 2019 vond het laatste optreden in 2019 plaats van ons koor ZMLM in Cultureel Centrum de Biechten georganiseerd door het bestuur van het Seniorencafé Hintham. In een sfeervol Atrium omgebouwd tot restaurant mochten de aanwezigen genieten van het Kerstdiner. Jammer! Niet bestemd voor ons leden van ZMLM. Niet dat we jaloers waren, je kunt nou eenmaal niet alles hebben. We mochten toch niet klagen, we werden ruim van consumptiemunten voorzien, ook werden we getrakteerd op bitterballen. Ondanks dat het publiek veel aandacht had voor het lekkere eten, was aan het enthousiaste applaus te merken, dat er ook goed geluisterd werd naar onze Kerstliedjes. We hopen van harte een volgend keer weer uitgenodigd te worden.