2019 Kerstmarkt Rosmalen

Voor de tweede keer waren wij erbij!!

Rosmalen kan dan wel bij de gemeente ‘s-Hertogenbosch horen, toch heeft het dorp een prachtig eigen centrum, waarvan een groot deel gloednieuw is met mooie winkelstraten. In dat centrum had men op zondag 15 december 2019 een gezellige Kerstmarkt georganiseerd, waar ons Meezingkoor “ZingMaarLekkerMee” voor het tweede jaar op 2 podia het enthousiaste publiek kon trakteren op gezellige Kerstliedjes. Er werd uit volle borst meegezongen. Voor de tijd van het jaar was het weer goed, een klein beetje regen op het einde van de middag. Echter, dat hield het koor niet tegen het in grote getale aanwezige publiek te amuseren met zang en muziek. Na het optreden verraste het bestuur de koorleden op een heerlijke traktatie en een aantal drankjes bij restaurant Fleurie op de Driesprong. Dat was nog niet de afsluiting van het jaar 2019. Want er staat de leden nog één optreden te wachten bij Cultureel Centrum De Biechten te Hintham.